Eugène's Coffee Roastery

The best coffee in town

Private label


Eugène's Coffee Roastery biedt de mogelijkheid voor klanten om een Private Label koffie te ontwikkelen. In samenspraak met de klant wordt er dan gekozen voor een geschikt verpakkingsmateriaal en kan er een label ontworpen worden met uw logo, lettertype etc.

In tegenstelling tot andere branderijen heb ik geen minimale jaar afname voor het voeren van een Private Label koffie.

Hoe gaat het in zijn werk?

Indien u geïntresseerd bent in Private Label? Ik kom ik met een aantal standaard blends naar u toe om deze te proeven uit de machine die u hebt staan. De uitgekozen blend(s) kunnen dan aangepast worden qua smaak, melange, branding etc. Op deze manier ontwikkeld u een eigen koffie, die uniek is. De uiteindelijke blend zal exclusief voor u beschikbaar zijn, en zal niet aangeboden worden aan andere klanten die Private Label voeren. Dit om de uniekheid te garanderen. Zo heeft u een eigen 'huismerk' koffie ontwikkeld, die alleen bij u verkrijgbaar is.

Er zijn talloze mogelijkheden qua verpakking. Belangrijk is dat er een ventiel op de zak zit om de gassen uit de verpakking te laten. De verpakkingen zijn beschikbaar in 250 gram, 500 gram en 1000 gram.

Bij het Private Label koffie hoort ook het ontwerpen van een eigen label voor op de verpakking. U kunt zelf de naam van de koffie bedenken, de lay-out van het etiket en uw logo kan op de verpakking.